субота, 3. октобар 2015.

Duhovnost & mističnost....


Kalcit

Kalcit je kamen duhovnosti i sjajan pojačivač i prečišćivač energije.On povezuje osećanja sa intelektom i pobeđuje lenjost doprinoseći aktiviranju na svim nivoima.Smiruje um i poboljšava memoriju i ubrzava rast i razvoj dece.Budi proročke sposobnosti, donosi telesna iskustva, unosi radost, srdačnost i ljubav u naše živote.Potpomaže apsorpciju kalcijuma u kostima, ali i razlaže kalcifikacije, jačajući skelet i zglobove.Izuzetan je za probleme sa kožom i crevima.Stimuliše koagulaciju krvi i zaceljivanje tkiva.


Jaspis.
Kamen hrabrosti. Jaspis je i kamen nežnosti i opuštanja. Donosi tišinu i utehu. Ima zaštitničku energiju. Štiti od negativnih uticaja drugih ljudi i istovremeno hrabri i daje poverenje. Štiti od crne magije. Pomaže dojiljama da uvek imaju mleka. Koristi se i kod dozivanja kiše.


Labradorit je visoko mističan kamen zaštitnik, donosilac svetlosti.Podiže svest i uzemljuje duhovne energije u fizičko telo.Ovaj kamen stimuliše intuiciju i natčulni dar, uključujući i umetnost shvatanja "pravog momenta", donosi poruke iz nesvesnog uma na površinu i tako olakšava njihovo medjusobno razumevanje. Smiruje previše aktivan um i puni maštu energijom, donoseći nove ideje.1 коментар: