среда, 11. јул 2012.

Veličanstvena bela


 Bela boja simbolizuje čistoću i nevinost, a ako ste starija osoba, ova boja može ukazivati na vašu želju za savršenstvom i nemogućim idealima, možda pokušaj da ponovno osvojite izgubljenu mladost i svežinu. Bela boja je i simbol jednostavnosti i jednostavnog života.
   
   Ljubitelji bele boje su uredni i besprekorno izgledaju, pronicljivi su sa pozitivnom i optimističkom naravi. Oni su dobro uravnoteženi, razumni, sposobni i mudri, oprezni, praktični i pažljivi s novcem i imaju mnogo samokontrole. Oni će dobro promisliti pre nego što počnu da rade i definitivno nisu skloni impulsivnom ponašanju. Bela je boja zaštite i ohrabrenja koja  nudi osećaj mira i spokoja, utehe i nade ....
A ovo sam radila za moje drage kupce koji su ljubitelji ove veličanstvene boje ....
Torba & neseser za sitnice (da se ne gube po torbi) i minđušice u obliku cvetića :))


A uz minđuše i prstenčić :))A za jednu divnu mladu narukvica i minđuše , za poseban dan u njenom životu - venčanje .....I na taj komplet sam baš ponosna a ona prezadovoljna ! 

Za kraj želim vam Laku noć :))6 коментара:

 1. Odličan post, naučila sam nešto više o bijeloj boji, a tvoja nova bijela kolekcija je zaista posebna i sve mi se jako sviđa...volim jednostavnost bijele boje iako me s vremena na vrijeme pukne totalno šarenilo :)))
  pusa

  ОдговориИзбриши
 2. Prelijepa kolekcija, i ja sam velika ljubiteljica bijele...

  ОдговориИзбриши
 3. i trebaš biti ponosna sve je tako prelijepo svaka čast pozzzz

  ОдговориИзбриши
 4. I really like your blog dear!
  Keep posting, you do it great :)

  ОдговориИзбриши
 5. Predobar komplet! I ja ću uskoro biti mlada i već sam svašta dobila, pogotovo od dragih blogerica. Sigurna sam da će mlada biti prezadovoljna sa svime što si joj dala! :)

  ОдговориИзбриши
 6. Volim belo. Sve je predivno. Posebno ovaj kompletic za mlade...

  ОдговориИзбриши