недеља, 13. мај 2012.

I još malo salveta ....

Baš mi se dopao rad sa salvetom pa otud i nove narukvice ....
Ali i po neki par minđuša ....:))






A želja mi je da probam salvetu i na kutijama , podmetačima , tacnama .... makar samo za sebe i drage ljude oko mene , jer bojim se da se neću snaći , izgleda mi previše komplikovano ..... kao što su mi i perle drvene koje probah da radim sa salvetom pa nisam baš nešto zadovoljna .... mada još ne odustajem , možda se i uvežbam :))) Ako ima neko neki savet ili link gde na tu temu mogu nešto da pogledam , uh to bi bilo fantastično i unapred se zahvaljujem :))


9 коментара:

  1. jako je lijep nakit najviše mi se sviđaju ove naušnice s ptićicama

    ОдговориИзбриши
  2. Predivne narukvice i nausnice,a i motiv salveta je presladak,neuobicajen i moderan.

    ОдговориИзбриши
  3. Verujem ja da ces se ti snaci. I da ces na kraju biti zadovoljna, mozda je samo potrebno malo vise prakse, ali docices ti na to :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ove narukvice predivno izgledaju! Samo ti radi što ti je najdraže. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Super salvete, odlično si ih iskoristila i ukoliko si znala lijepiti na narukvice (ukrug) e pa onda ćeš svakako znati i na bilo kojoj drugoj podlozi, pogotovo na ravnoj...samo hrabro naprijed, ide ti odlično! Ova posljednja narukvica mi je zakon!!!
    Lp

    ОдговориИзбриши
  6. Sudeći po ovim radovima, ubeđena sam da ćemo vrlo skoro da uživamo i u pogledu na dekupažirane kutije. Samo budi uporna i ne odustaj. Ide to tebi veoma dobro.

    ОдговориИзбриши
  7. Kako su lijepe i baš su proljetno-ljetne :) Svaka čast, super su napravljene!

    ОдговориИзбриши