четвртак, 28. новембар 2013.

Gomila minđuša u društvu jednog šala ....

     A evo i slika minđuša koje sam Vam obećala u prethodnom postu  ..... :)











I za kraj jedan šal/ešarpa od mekog materijala u toploj cigla narandžasto/braon boji koji će Vas, sasvim sam sigurna, ugrejati u hladnim zimskim danima koji nam predstoje..... :)



Pozdrav do sledećeg posta ! :)

петак, 22. новембар 2013.

Novembar

Dobar NOVEMBARSKI dan!

     Naglašavam ovo novembarski jer je moj poslednji post bio u julu.... ali dobar i jeste, napolju je sunce, naša Luna laje na pse lutalice koje svakodnevno tu prolaze vukući se lenjo i ne žureći nikuda.... Igra se sa poslednjim opalim lišće kajsije koja mi sad izgleda tako mala, mršava i kao da će se smrznuti kad se u ponedeljak bude sve zabelelo... bar su tako najavili meteorolozi, ko bi ga znao.....


 
     Ovo su slike iz oktobra ali to je to dvorište i to je ta kajsija.... i pečene dunje koje moj muž obožava.....prava jesenja idila :)


     I naravno Luna koja uživa na suncu :)

 
      Juče sam bila baš vredna, farbala sam drvene podloge/osnove za minđuše pa kad su se osušile lepila im salvete... Deset pari iliti dvadeset pločica.... pa zato danas imam punooo da farbam ali ne ide mi loše pa se ne žalim.... Ovim putem moram da pohvalim Gorana od koga sam i dobila te pločice GRATIS ! Naručujem od njega s vremena na vreme nešto od drvenarije ali uz poslednju porudžbinu me je baš prijatno iznenadio. Pa ko se bavi dekupažom neka pogleda albume sa repromaterijalom, ima tu svašta nešto zanimljivo a ujedno i povoljno. A slike mojih minđušica kačim uskoro! (Ima tu još farbanja i malo više lakiranja)
     A dok ne budu spremne za fotkanje, možete pogledati nešto od mojih radova koji su obeležili kraj leta i početak jeseni ....









     Na ovu ogrlicu sam baš ponosna, rađena je po porudžbini u krem roze nijansama i prelepo stoji, super se uklapa u razne odevne kombinacije i za sva godišnja doba je !


    I nešto novo (bar kod mene) pismo torbice od eko kože (štampane, jednobojne ili ukrašavane salvetnom tehnikom) .....






     Imala bih ja sad još puno toga da pišem i još više slika da okačim ali napraviću pauzu, nastavak za dan dva :)