уторак, 29. новембар 2011.

Ukrasite svoju kosu

Za svo ovo vreme koliko se bavim ručnim radom jako malo sam posvetila rajfovima za kosu .... tek par sam uradila ali meni jako simpatičnih par :))
"Petrolej"

"Crna dama"

"Elegant"

Neki su već pronašli svoje vlasnice a neki su tek uradjeni .....
"Sivo ili sivo"

"Crvena mašna"

Neka vaša najjednostavnija frizura zablista novim sjajem uz sladak rajf po vašem izboru !
"Bombona"

"Indigo"



"Nebo"

недеља, 27. новембар 2011.

Omiljena boja

Od onih sam osoba koje baš i nemaju omiljenu boju jer su mi sve nekako lepe i drage i svaka je odlična za ponešto :)) Ali u zadnje vreme mi je jako jako simpatična ova mešavina plave tirkizne zelenkaste .... pa su moji radovi preplavljeni tim bojama ..... Nadam se da nisam preterala :))




I ešarpu sam uradila divnu sa prelepom čipkom na krajevima , sve u ovim tonovima , ali odmah je otišla , nisam ni stigla da je uslikam .... Drugi put , obećavam!

субота, 26. новембар 2011.

Crvenkapa

Još jedna torbica sa detaljem radjenim salvetnom tehnikom , meni jako draga i vesela , tufnasta i mašnasta , ma svega ima :))) Uostalom , pogledajte sličice , uvek govore više od reči ....






среда, 23. новембар 2011.

Elizabeth

Torbica sa detaljem radjenim salvetnom tehnikom (nemojte biti previše kritični , u životu sam uradila tek 5-6 salveta :)) )..... ramantična od početka do kraja , spolja i iznutra ..... iako sebe do sada nisam smatrala nekom romantičnom osobom , izgeleda da jesam i to ohoho !
Elizabeth

Ovo je zajednički rad , moja mama i ja smo odličan tim i jako smo ponosne na "Elizabeth" ..... Nadam se da će vam se dopasti ;))
Detalj

Detalj


уторак, 22. новембар 2011.

Gužva

Gužva gužva gužva !
Kao da je Nova Godina za pet dana , ne znam gde ću pre i svašta nešto propuštam .... dosta divnih postova ste sve izbacile , ne stižem ni da ostavim komentar ali devojke , svaka vam čast !
A pošto slike govore više od reči , evo par njih sa radovima koje sam spremala za proteklu izložbu a i po želji svojih kupaca ... Uživajte !
Trakica za kosu

Broš "Kremisimo"

Narukvica "Crna perla"

Marama , broš , narukvice ....

Prsten "Deep"

Ogrlica "Black"

Broš "Lak kao pero"

Ogrlica "Džepni sat"


уторак, 8. новембар 2011.

Moje lepotice

Ovoga puta vam neću puno pisati .... želim samo da vam predstavim narukvice koje sam radila ovih dana , što po svom ukusu što na zahtev mojih vernih i dragih kupaca :))
Romantična siva

Cvetna bašta

Safari set
Čokoladna fantazija

петак, 4. новембар 2011.

Sova na tufne

Opet sam malo radila transfer ... odlučila sam se za ovu simpatičnu sovicu jer su mi se svidele njene okice :)))) Kad sam je završila , bila je mi malo dosadna i nekako mala a učinilo mi se da zaslužuje više ..... pa sam je zaokružila tufnicma .... u blizini se vrzmala i jedan bela , takodje tufnasta , mašnica koja je čekala neku ogrlicu ali je u poslednjem trenutku skočila i upotpunila ovaj broš ..... I ove moje tufnaste sove , jako sam zadovoljna sa njom :))

уторак, 1. новембар 2011.

Babushka kao broš



Odavno mi se dopadaju ove lutkice , još kao klinka sam se igrala sa njima .... šarene i vesele , nekako srećne ! I rešila sam da se malo poigram sa bojama i sa filcom , sa kojim , iskreno, prvi put se susrećem .... Ovo su prve koje sam napravila , možda malo nespretne ali zato imam mnogo mnogo ideja za neke sledeće .....